Rosenberg Lovas Kollégium - Szerepjáték
Információk

Az oldal neve: Rosenberg Lovas Kollégium
Elérhetősége: www.rosenberg-rpg.gportal.hu
Indulás: 2013.06.14.
Téma: szerepjáték
Szerkesztők: Riora & Mile
Design: Mile (alapkód: LindaDesign)
Játékosok: 21
Karakterek: 47 (19 férfi, 27 nő)
Legújabb tagunk: Blacky
Aktuális esemény: jelenleg nincs


NYILATKOZAT

Az oldalt és annak alaptörténetét Dagmar Hossfeld - Rosenberg Lovas Kollégium c. könyvsorozata ihlette. Minden jog az írót illeti, néhány szereplőt csak a magunk és mások szórakoztatására vettünk kölcsön. A könyv ismerete nélkül is élvezetes lehet a játék természetesen, saját karakterekkel. A képekre is képkereső segítségével találtunk rá, más forrásból származnak, minden jog az eredeti tulajdonosokat illeti!

 
Menü
 
Chat
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Járó-kelők
Indulás: 2013-06-14
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Chatben, illetve vendégkönyvben jelentkezhetsz! Abban az esetben mindenképp kikerülsz, ha oldaladat gyakran frissíted, tehát tartalmas és aktív. A hely korlátlan! A szerepjátékos oldalakon kívül lóneveldés, illetve lovakkal foglalkozó oldalak jelentkezését is várjuk!

 

 
Főoldal

Kisebb szerkesztgetések; Siker a meseírón!

2013.07.04. 12:36, Riora
Már megint sok dolog...

Hello!

Szokásomhoz híven most sem sikerült betartanom a magamnak szabott határt és megint lett itt, a főoldalon egy teljes napi kihagyásom, hát elnézést. Most viszont kezdeném is:

Lett három új játékosunk, Ziio, Sziszikee és Annie, akiket ezúton is köszöntünk a csapatban nagy szeretettel, érezzétek jól magatokat. A karaktereitek már bent vannak, a szobabeosztásuk is készen van.

Apropó karakterek: végre megcsináltam az iskolalovakat is, Salemnek köszönhetően érkezett 3 új, így már az iskolalovon tanuló diákok is megkapták a lovukat, tehát már azok az userek is nyugodtan játszhatnak!

Aztán, ami egy kicsit elkeserít: alig van élet. Jó, én tudom, nyaralás, meg minden, de akkor is. Én igyekszem tartani a frontot, remélem idővel mindenki visszajön. Az átlagunk is zuhant egy hatalmasat, ez legyen a kisebbik gondom. Na, azért igyekszem optimista lenni.

Még annyit: a karaktertípusoknál és a szabályzatban történt egy kis bővülés, nem komoly, de azért olvassátok el! És az új igénylőknek mondom, vagy a régebbi usereknek, akik még karakteren gondolkoznak, kezd szétcsúszni a nemek aránya, szóval örülnék pár fiú/férfi karakternek.

Végül pedig megígértem, hogy beszámolok. Bekerültem a meseíróban az első 3ba, ennek nagyon örülök, úgyhogy természetesen a nyeremény egy része erre az oldalra fordul majd. Köszönöm a gratulációkat, volt aki nagyon meglepett vele, tényleg nagyon jól estek! :D

Zárásként a szokásosokkal búcsúzom, ma még itt vagyok és holnap napközben, viszont azután megint elmegyek két hétre, ami azt jelenti, hogy nagyon ritkán leszek fent, egy-egy reag erejéig. Azért majd igyekszem.

Szép napot, chatben megtaláltok!

Riora

Kis ezaz...

2013.07.02. 16:10, Riora
Riora címaktivitása megint csődött mondott.

Sziasztok!

Kicsit restellem, hogy már nem írtam egy ideje, pontosan két napja, de ezt most szeretném bepótolni, már csak azért is, mert van pár dolog, amit ki kéne írnom - ne aggódjatok, nagyon rossz nincs közöttük. Ahogy fontossági sorrend sem, kezdem azzal, ami eszembe jut:

Breeze írta, hogy időhiány miatt itthagyja a játékot, ami miatt nagyon szomorú vagyok, viszont megértem. Ha esetleg bármikor is visszajönnél, várunk. Viszont két karakterét elvállalhatóvá tette, itt az adatlapjuk, jelentkezni értük itt hozzászólásban, illetve az igénylésben lehet! Nem mondta, hogy ne lehetne rajtuk kisebb változtatásokat eszközölni, úgyhogy ezt megengedhetem, azt hiszem, de azért ismerjünk rájuk :D ha egy hétig nem jelentkezik rájuk senki, akkor berakom őket az igényelhetőkhöz, de vigyétek el őket, kérlek titeket! Tehát a karakterek:
Aria "Octavia" Brötchenkopf & Sebastian Black

Aztán szeretnénk ismét új játékosokat üdvözölni köreinkben: Uszasza99et és Salemet! Jó játékot nektek, köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk :D

Kicsit kihaltak lettünk mostanában, gondolom mindenki elutazott, tudok is róla, úgyhogy senki karaktere nem lesz törölve. Azért amint tudtok, várunk vissza titeket. Hamarosan én is ismét ritkásan leszek, de szólni fogok előtte.

Került ki pár új csere, nézzetek be hozzájuk, nagyon jó oldalak, komolyan. Van, ami engem is megfogott :D

Salem - nagyon köszönjük neki - hozott pár iskolalovat, akiket be is fogok rakni, így minden tanuló kap, aki azon tanul, az userüktől ezúton is elnézést kérek a késésért!

Nos, azt hiszem, hirtelen enyi. Ja, és légyszi drukkoljatok, ma este 6kor lesz az eszperente meseíró eredményhirdetése. Majd jelentkezem utána, már nagyon izgulok, addig is itt az oldalon megtaláltok!

Riora

Eszperente meseíró

2013.06.29. 19:44, Riora
Ne nézzetek hülyének :D ti kértétek, én felajánlottam és teljesítem is.

Hello!

Nos, a történet csak annyi, hogy rendeztek egy eszperente meseíró versenyt gp-n, aho kreditet lehet nyerni. Próbálkoztam már ilyen versenyen korábban is, akkor húsvéti verset kellett írni és jól is sikerült, most erre is beneveztem. Mivel a chatben mondtam és többen is kíváncsiak voltatok rá, ide is kirakom a művem, de, hogy ne nagyon térjen el a témától, a bővebbenre kattintva olvashatjátok el! Véleményeket várok, tudom, nem egy mestermű, de a kritériumoknak, miszerint csak e és é betű szerepelhet benne magánhangzóként, bár legütősebb az e és a bezzeg, fekete és pezseg szavak benne legyenek, valamint min. 200 szó legyen megfelel. Jó olvasást!

1000 látogató fölött; Visszatértem!

2013.06.28. 15:30, Riora
Végre és nagyon köszönjük!

Szép napot, Rosenberg tanulói és tanárai, kedves látogatók!

Nos, végre itt vagyok, mint látjátok. És csak pár dolog erejéig írok.

Először is elértük az 1000 látogatót körülbelül 2, azaz kettő hét alatt! Ilyet még soha sem éltem meg, de komolyan mondom. Úgyhogy nagyon, nagyon, nagyon sok köszönet mindenkinek és még több! Csak azért nem táncoltam körbe a szobát, mikor tegnap megláttam, mert táborban voltam és hülyének néztek volna! Csak így tovább, jó látni, hogy ennyien feljártok az oldalra, reméljük ez így is marad! Az átlagunk is nagyon szép, jelenleg a 3. helyen állunk a szerepjáték toplistában, ami nagyon nagy szó! Még egyszer rettentően sok köszönet!

Most pedig térjünk át az oldalra: először is került be néhány iskolaló Fantának köszönhetően, és én is hozok még, úgyhogy onnan is lehet válogatni. Hamarosan Lolita karaktere, Viona is megkapja a lovat, akit lovagolnia kell.

Aztán, érkeztek új játékosok is. Sok szeretettel üdvözöljük köreinkben Roxane-t és Reena-chan-t! Sok sikert a játékhoz, reméljük, sok jó élményben és kalandban lesz részetek majd. Ezen kívül Szasza és Szisz is jelezte, hogy igényel majd, őket is várjuk, ahogy Becks-t is, valamint Boot. Annie-nek pedig írtam az igénylésbe két röpke észrevételt, ezt kérlek nézd majd meg és javítsd, köszönöm!

A szobabeosztást is frissítettem, szóval minden apró változást megcsináltam. Új cserék is kerültek ki, azokat is érdemes megnézni.

Nos, most ennyi voltam! Ma este még távol leszek, ugyan is vár rám egy ír táncshow :3 nagyon jó lesz! Már tisztára be vagyok zsongva. Aztán jövök hozzátok. Jó játékot addig is, az újakat továbbra is várjuk!

Riora

Pár közérdekű dolog.

2013.06.19. 23:21, Riora
Gyorsan, frissen, későn.

Sziasztok!

Nos, megint csak azt mondhatom, nagyon jól állunk, ma ketten is csatlakoztak köreinkhez, akiket szintén szeretnék ezúton is üdvözölni és megköszönni nekik, hogy itt játszanak! Ők Dina és Lolita. Valamint Becks is elkezdte már írni az igénylését, szóval őt is várjuk :D ééés csodák csodája, én is befejeztem a magamét, úgyhogy ma már én is tudtam játszani, aminek nagyon örültem. Remélem, így fog haladni az oldal továbbra is.

Viszont FONTOS!!! A következő 1 hétben, június 28-ig bezárólag nagyon ritkán leszek itt. Időnként fel tudok majd nézni, lehet még egy kicsit szerkeszteni is, de játszani biztosan nem. Úgyhogy addig ne nagyon keressetek! Fantát szeretném megkérni ezúton is, hogy tartsa a frontot minden tekintetben, igyekszem azért majd itt lenni. Nagyon nagyon remélem, hogy nem fog leállni az élet és csak gyűlni fogunk, így legyen! Utána viszont jövök ismét gőzerővel.

Egy jobb hírrel zárnék a végére: tegnap megdőlt az első látogatottsági rekord 160 felett, bár ma is elég közel járunk hozzá, és az átlagunk is kúszik felfelé, mindenkinek köszönjük szépen, sokat jelent nagyon!

További szép napot, élvezzétek a nyarat és játsszatok! :D igyekszem vissza, hiányozni fogtok, komolyan!

Riora

 

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints